Over MijnHuiszaken

MijnHuiszaken is een gepersonaliseerd online zoeksysteem. Hier vind je eenvoudig en sneller je nieuwe woning. Op basis van je eigen wensen, houden we je realtime op de hoogte van het laatste woningaanbod. Zo ben je er direct bij en kun je gelijk in actie komen. Heb je vragen? Dan zijn jouw adviseurs altijd dichtbij.

Woningaanbod

Zoek hier in het complete Nederlandse woningaanbod. Zodra de verkopende makelaar een woning publiceert, is deze bij ons te vinden. Nog vóórdat deze op de bekende huizensites wordt geplaatst. Bepaal zelf hoe snel je het nieuwste aanbod wilt ontvangen.

Markeer gevonden woningen als favoriet en ontvang hierover alerts (bijvoorbeeld bij een prijs- of statuswijziging of nieuwe foto's).

Hypotheek berekenen

Voordat je op zoek gaat naar een woning, wil je eerst weten wat er mogelijk is qua hypotheek.

Bereken hier vrijblijvend hoeveel hypotheek je kunt krijgen en welke maandlasten daarbij horen. Vervolgens kun je hier op zoek naar een woning die bij jouw hypotheek mogelijkheden past.

Woningdaten

Woningdaten brengt zoekers en eigenaren, nog voordat de woning officieel te koop staat, bij elkaar. Als woningzoeker kan je aan woningeigenaren laten weten dat je op zoek bent naar een woning en wat je exact zoekt. Als woningeigenaar kan je contact opnemen met deze zoekers en met ze in contact komen.

Woning verkopen

Werk online samen met je verkopend makelaar en deel over en weer documenten. Vul digitaal de Lijst van Zaken en vragenlijst in met betrekking tot je woning. Je makelaar ontvangt deze, zodra jij ze vrijgeeft. Dus geen gedoe met het heen en weer mailen en wel zo veilig.